Frandses Frænde Fortegnelse

Indgang
Slægterne
Personerne
Lokaliteterne
Brugere
Log ind

Kontakt Frands:
post[snabela]frands.dk
Mobil: 23 24 63 76

 

 

Velkommen til Frands' frændefortegnelse

Denne slægtstavle er opdelt i tre hovedafsnit:

Under menupunktet Slægterne kan du læse lidt om frændefortegnelsens udgangspunkt. Her finder du også nogle længere tekster, der omhandler nogle af frændefortegnelsens slægter.

Frændefortegnelsen indeholder oplysninger om nogle hundrede personer og deres indbyrdes slægtsforhold. De enkelte personer kan søges under menupunktet Personerne.

Under det tredie hovedpunkt kan du søge på de lokaliteter, hvor slægtens medlemmer har haft tilknytning til.

Interaktiv frændefortegnelse

Frændefortegnelsen er interaktiv. Det betyder, at brugere, der er interesseret i slægtsforskning, kan - og er velkommne til at - tilføje deres resultater i frændefortegnelsen. Derfor kan frændefortegnelsen vokse i alle mulige retninger, afhængigt af hvem, der får lyst til at tilføje flere personer.

Intentionen var også, at brugerne selv kan opdatere oplysningerne om sig selv og deres nærmeste. Det ville gøre frændefortegnelsen meget aktuel. Vi får se, om det kommer til at virke!

For at tilføje og redigere personer skal du være registreret som bruger og være kogget ind. Kontakt Frands på post[snabela]frands.dk eller mobil 23 24 63 76 for at blive registreret som bruger.

OBS OBS OBS OBS OBS

Julen 2012: På grund af hackerangreb, hvor databasen er blevet ødelagt flere gange - men genoprettet fra backup-en - har jeg i dag - 3. juledag 2012 - fjernet muligheden for at tilføje og redigere personer. Send i stedet oplysningerne til mig på ovenstående email, så skal jeg opdatere databasen - og backe den op!

Søg person:
Søg lokalitet: