Frandses Frænde Fortegnelse

Indgang
Slægterne
   Adslev-slægten
   Slægten Fisker
      Handberg i Aarslev
      Slægten Fiskers hjemmeside
   Aarslev Mølle
   Als skole - oversigt
   Træskomagerne fra Himmelbjerget
   Slesvigeren i Hvolbæk
   Valgmenigheden i Bering
Personerne
Lokaliteterne
Brugere
Log ind

Kontakt Frands:
post[snabela]frands.dk
Mobil: 23 24 63 76

 

 

Slægten Fisker

Slægten Fisker er forfædrene til og efterkommerne af Niels Jensen Fisker, født i Skannerup Sogn i 1766, og Kirsten Pedersdatter, født i Nårup, Gjern Sogn i 1772. Se hendes forfædre her.

NYHED!: Inden du følger linkene til frændefortegnelsens personregister, kan du markere slægten Fisker ved at sætte en af de to stampersoner som proband og den anden som medproband. Hermed vises alle forfædre til de to personer i oversigterne i denne farve, mens de selv og alle efterkommere vises i denne farve.

Sæt Niels Jensen Fisker som proband. på næste side klik på Kirsten Pedersdatters navn.

I denne frændefortegnelse er medtaget den del af slægten Fisker, som afstammer fra Hertha Rasmussen, samt hendes aner.

Af interesse for fiskerslægtninge udover de, som stammer fra Hertha og Helge, kan være Herthas fortællinger, der kan læses her - og ikke i slægtsbogen.

Under udarbejdelsen af fortællingen om Aarslev Mølle blev jeg opmærksom på skoleinspektør Handberg i Aarslev og hans familie, der muligvis har spillet en lille men afgørende rolle for eksistensen af hele vores gren af slægtstræet.

Der findes en slægtsforening, med en hjemmeside: www.slaegten-fisker.dk. Slægtsforeningen har i 1978 udgivet en slægtsbog, hvorfra denne frændefortegnelses oplysninger om Hertha Rasmussens forfædre stammer. Se denne slægtsbog eller slægtens hjemmeside for yderligere oplysninger.

Søg person:
Søg lokalitet: